joi, 8 august 2013

Chec simplu şi ieftin

    Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 3 căni de zahăr ( căni de 250 g )
  • 2 căni de lapte
  • 1 cană de ulei
  • 2 pachete praf de copt
  • 1 kg de făină
  • esenţă de rom
  • coajă de lămâie
  • sare
  • cacao
         Cu aceeaşi cană se măsoară şi zaharul şi uleiul şi laptele.
         Albuşurile se bat cu puţină sare. Se adaugă zahărul, gălbenuşurile, laptele, făina, praful de copt stins în puţin lapte călduţ, apoi uleiul, treptat. La final se adaugă esenţa de rom, coaja de lămâie şi cacao, care se amestecă în puţină cocă şi se pune cu vârful cuţitului / lingura.

                                                   
                                                     Poftă bună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu